Hösten är här.

Nu är hösten här och vintern knackar på dörren... Det börjar bli kallt och det bara kliar i fingrarna efter härlig njutstickning framför Morden i Midsomer.
Ett projekt som jag avslutade nyligen som verkligen var en sån där otursföljd stickning var mina Spring Roses-sockor. Otroligt fint och genomtänkt mönster som ger perfekta knästrumpor, jag gjorde mina i merinoull vilket inte direkt gjorde dom sämre, varmare och mjukare sockor får jag leta efter!
 
Jag började sticka strumporna men orkade inte med att sitta vid min gamla dator för att följa mönstret, då min gamla dator kunde lätt tävla med ett jetplan om högst decibelmätning. Eftersom det var sommar och skolan var under reperationer så hade jag inte heller tillgång till någon skrivare. Vilket gjorde att jag blev deprimerad när jag försökte sticka, det var helt enkelt inte alls roligt eller arbetseffektivt.
Sen efter nästan hela sommaren fick jag skriva ut mönstret på en kompis jobb, lycka att slippa datorn. Dock hade jag redan börjat på lite hemligstickning så då fick strumporna vänta. Sen när jag väl kunde börja sticka igen, så var jag nästan klar, sådär nästan löjligt klar så tog garnet slut. Då min budget inte tillät ett besök på garnaffären fick de vänta igen. Så nu efter många om och men och 3 gånger omstickade hälar så är dom klara och jag älskar dom.
 
 
 
 
 
Det jag pysslar med just nu är att göra rosor till alla medverkande i min examenskonsert, inte jätterolig stickning men jag är ändå rätt nöjd med vad jag tror att slutresultatet blir. =)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback